Meer weten?

Voor wie is relatiecoaching geschikt?

Zijn de problemen te groot en te onoverzichtelijk geworden om ze nog onderling te bespreken of tot een oplossing te brengen? Een tijdelijke professionele gesprekspartner, in de rol van regisseur, biedt een veilige en open manier om weer met elkaar te communiceren.

Partners

Willen jullie samen negatieve patronen doorbreken? Jullie behoeften en verwachtingen veranderen? Oud zeer opruimen? Allemaal goede redenen om snel met relatiecoaching bezig te gaan.

Individueel

Soms gaat aan een gezamenlijk traject een individueel traject vooraf. Met name als één jullie behoefte heeft om eerst meer antwoorden en duidelijkheid te krijgen op eigen vraagstukken. En ook als je twijfelt aan je eigen mogelijkheden om te herinvesteren in de relatie.

Alleenstaanden

Niets is zo lastig als het voor jezelf definitief afsluiten van een verbroken relatie. Vaak kom je daar pas achter als je je weer voorzichtig openstelt voor een nieuwe relatie. Een alleenstaandentraject kan helpen om het verleden af te sluiten en je voor te bereiden op het aangaan van een nieuwe relatie.

© 2011 Jacqueline Lambert – Coaching & Counselling | Ontwerp en bouw: Het Noorden Communiceert | Proudly powered by WordPress