Meer weten?

Relatiecoaching of relatietherapie?

Wil je je graag weer begrepen, gezien en aantrekkelijk voelen binnen je relatie? Dan is relatiecoaching misschien iets voor jou. Wat is er anders aan relatiecoaching dan aan relatietherapie? Relatiecoaching is een snelwerkende methode die uitgaat van het hier en nu en waarbij je concreet gaat werken aan je geluk. Als coach bied ik professionele begeleiding en structuur. We werken in een voor jou en je partner veilige en stimulerende atmosfeer.

De ervaring leert dat relatiecoaching ook alleenstaanden perspectief biedt. Wil je graag een nieuwe relatie aangaan maar word je gehinderd door de schade die je aan een voorbije verhouding hebt overgehouden? Dan is het fijn als je deze schade voor eens en altijd kunt herstellen. Pas dan kun je echt verder.

Traject

Afhankelijk van de aard van de problematiek hebben we tussen de 6 en 10 afspraken nodig om een duurzame relatieverbetering te bereiken. Er zijn ook kortere trajecten mogelijk. Die zijn toegespitst op één specifiek probleem en dan vinden er 1 tot 3 afspraken plaats.

© 2011 Jacqueline Lambert – Coaching & Counselling | Ontwerp en bouw: Het Noorden Communiceert | Proudly powered by WordPress